Bakkerij Nico de Vos Wil je ervaring opdoen bij een zelfstandige bakker, die alle kneepjes van het vak kent, dan zijn wij op zoek naar jou!
Student komt bij zelfstandige bakker werken, helpt bij het maken van klein brood, hartige snacks zoals saucijzenbroodje, kaasvlinders, maakt diverse soorten gebak, taarten, koeken. Kortom veelzijdig. Je begint bij het afwegen van de grondstoffen tot het maken van een prachtig heerlijk eindproduct. Gewoon zoals een bakker moet zijn.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn blij met enthousiaste leerlingen die passie hebben voor het maken van broodjes, koeken, gebak
Wat biedt het bedrijf?
Kom ervaring opdoen bij Nico, elke dag de lekkerste verse broodjes, koeken, kaasstengels, gebak en de heerlijkste taarten. Kortom teveel om op te noemen. Want wat Nico maakt, Smaakt!
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat