Kok

De Burgemeester van Napels Leer de fijne kneepjes vd pizzakeuken en wordt een pizzaiolo en een pastakok.

De kneepjes van het vak leren in een italiaanse keuken. Waar interesse en passie voorop staan. Dit in een gezellige sfeer waar lekker gewerkt kan worden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Interesse in de italiaanse keuken. Passie voor koken.De wil om te leren. Kunnen omgaan met opbouwende kritiek. Netjes en hygienisch kunnen werken. Het samen met je collega's doen

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden de mogelijkheid om kennis te maken met de Italiaanse keuken, producten en hoe het er aan toe gaat tijdens de drukte in het restaurant. Een jong gedreven team neemt je onder de hoede, zodat je stapsgewijs ingewijd wordt in de werkwijze van zowel de pizza- als de pastakant.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder