Leeuwarder Eurohotel Join the Eurohotel Family
Je gaat werken in ons restaurant 'WKNDS' Onderdelen die aan bod komen o.a. : snijtechnieken bereiden van gerechten en sauzen welke ingrediënten goed bij elkaar passen warenkennis, voedingsleer en hygiëne het beheren van keukenvoorraden leidinggeven en personeelsmanagement hoe je collega’s begeleidt en hoe je functionerings- en beoordelingsgesprekken voert winstmarges berekenen het ontwikkelen van nieuwe recepten en garnituren het bedenken en maken van verrassende menu’s
Naar wie zijn wij op zoek?
- Creativiteit - Passie voor het vak - Aanpakker - Gemotiveerd
Wat biedt het bedrijf?
- Doorgroeimogelijkheden - Kans op vaste aanstelling - Hecht team - Fooi - Rooster in overleg & 2 week van te voren gepubliceerd
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers