Allround Assistant Business Services

Medi Interim Leeuwarden stagiaire Medi Interim Leeuwarden

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de periode van februari tot september? Dan is dit jouw kans om ervaring op te doen binnen een klein, maar dynamisch team bij Medi Interim Leeuwarden, een gespecialiseerd uitzendbureau in de gezondheidszorg. Als stagiair(e) bij Medi Interim kom je terecht in een hecht team waar persoonlijke aandacht en ondersteuning centraal staan. Je wordt begeleid door een ervaren stagebegeleider die jouw groei en ontwikkeling stimuleert. De taken waarop je ingezet wordt, zijn flexibel en worden afgestemd op jouw voorkeuren en leerdoelen. Denk hierbij aan het opstellen van planningen, betrokkenheid bij het gehele sollicitatieproces, en andere relevante taken. Je komt ook veel in contact met andere organisaties hierdoor schroef je je communicatievaardigheden ook op. Op basis van het vereiste aantal uren dat je stage moet lopen stellen we je rooster op.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je volgt een relevante opleiding op MBO- of HBO-niveau. Bij voorkeur gerelateerd aan HR, Bedrijfskunde, of vergelijkbaar. - Bij voorkeur interesse of ervaring in de gezondheidszorg. - De motivatie om sterke mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en goede organisatorische vaardigheden op te bouwen, vooral bij het plannen en coördineren. - Proactieve houding en bereidheid om initiatief te tonen - Vermogen om effectief in een team te werken. - Volledige beschikbaarheid gedurende de afgesproken stageperiode. Het gaat om de periode van februari tot en met september.

Wat biedt het bedrijf?

- Klein en gezellig team: Bij Medi Interim kom je terecht in een warme en informele werkomgeving waar iedereen elkaar kent en ondersteunt. - Fijne stageplek: Wij zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt en de juiste begeleiding krijgt om het maximale uit je stage te halen. - Stagevergoeding: Als waardering voor jouw inzet bieden wij een stagevergoeding van 300 euro per maand. - Ontwikkelingsmogelijkheden: Bij Medi Interim geloven we in groei en ontwikkeling. Je krijgt de kans om jezelf te ontplooien en relevante ervaring op te doen in de dynamische wereld van de gezondheidszorg.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder