Leidinggevende bediening

Post Plaza Stage leidinggevende bediening

Bij Post-Plaza is niet een dag hetzelfde en tijdens je stage als leidinggevende bediening komt alles aan bod. Van ontbijt, lunch en diner tot banqueting. Ons bedieningsteam is een mix van professionele deskundigen die al de nodige ervaring hebben en scholieren en studenten die vol passie de eerste stappen in het horeca vak zetten. Deze balans zorgt voor een betrokken, gedreven en gezellig team, waarin we onszelf constant aan het ontwikkelen zijn. Dagelijks zijn we bezig om de service, de gerechten en de uitleg hiervan te verbeteren, om zo voor een complete ervaring te zorgen. Buiten het Grand Cafe beschikken we over verschillende ruimtes waar vergaderingen, diners en bijeenkomsten worden georganiseerd, dit zorgt ervoor dat je als medewerker bediening op verschillende plekken ingezet kunt worden en je bij Post-Plaza echt een afwisselende functie hebt als medewerker bediening.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een vrolijke en positieve houding en je houdt van een uitdaging! Je bent een harde werker, houdt van presteren onder druk, je bent een teamplayer en geniet van het opbouwen van relaties met collega's en gasten. We geven je verantwoordelijkheden waar je mee uitgedaagd wordt, waar je persoonlijk van groeit maar ook als professional. We nemen geen genoegen met ‘just the ordinary’ maar gaan alleen voor de allerbeste.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden onze medewerkers en stagelopers een gezellige werkplek, met een jong gemotiveerd team in een Grand Caf. Post-Plaza is naast een Grand-Caf het gezelligste hotel van Leeuwarden, hierdoor komen veel facetten aan bod. Doordat er veel variatie is kan jij met verschillende taken, dranken en gerechten kennismaken of specialiseren. Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen onder goede begeleiding. Naast het boven genoemde biedt Post-Plaza het volgende: •Veel leermogelijkheden •Een passende stagevergoeding •Een goede en open werksfeer •Ruimte voor eigen initiatief •Leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, ook geldig in onze andere hotels

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder