Marketing & Communication Specialist

Twenty Four Webvertising B.V. Stagair(e) TikTok. Opleiding Marketing & Communicatie

Als medewerker ben je bij ons verantwoordelijk voor TIKTOK. Dit is je primaire taak. Doordat wij ons kanaal willen laten groeien wordt je toegevoegd aan ons marketingteam om samen dit te bewerkstelligen. Het materiaal dat je ontwikkeld wordt ook gebruikt voor Instagram en YT. Iedere week starten wij met een marketingoverleg hoe de vorderingen van de huidige twee weken gaan. Daarnaast bespreken wij in dit overleg wat er daarna in ons schema staat. We behandelen welke afdeling wat gaat doen met de deadlines. Zo denk je mee over de inhoud van onze nieuwsbrieven, website indeling, social media en LinkedIn. Het team bestaat uit fotograven, medewerkers marketing. manager marketing, front end developer, manager inkoop en manager productinformatie. Uiteraard breiden wij het team uit wanneer dit is gewenst voor bepaalde acties. Het is belangrijk dat je volgens planning en schema de opdrachten uitvoert. Bij aanvang van iedere actie is al het materiaal verzameld en gaan we 'live'.

Naar wie zijn wij op zoek?

Uiteraard moet je het erg leuk vinden om met TIKTOK te werken. Je bent creatief en probeert ook nieuwe ideeën uit. In het overleg durf je je mening te geven. Het is belangrijk dat je een open en sociaal persoon bent. Je hebt de vrijheid om jouw taken af te ronden. Is dit op kantoor of extern op locatie, alles mag. Hieronder een aantal vaardigheden/competenties die je beschikt of graag wit ontwikkelen: Assertiviteit Besluitvaardig Commercieel Creatief Inlevingsvermogen Resultaatgericht Samenwerkend Sociaal Zelfredzaam Zo zijn er natuurlijk nog meer competenties die passen bij jou als persoon en bij het beroep. Wat wij prettig vinden als team is dat jij actief meedoet en meedenkt. Dat je het gezellig vindt om bij ons aan te schuiven aan tafel voor de lunch of mee loopt tijdens een wandeling.

Wat biedt het bedrijf?

Wij houden niet van hiërarchie binnen in het bedrijf. Alleen van verantwoordelijkheden die je hebt. Zo kan je bij iedereen op kantoor komen om vragen te stellen of een dag mee te draaien. Vanaf ICT, SEO of het magazijn. Doordat de organisatie altijd in beweging is, kunnen er altijd mogelijkheden ontstaan dat je als stagiair in dienst treedt. Momenteel is een vaste medewerker doorgestroomd vanuit zijn stageperiode. Wanneer deze mogelijkheden en de samenwerking prettig zijn, staan wij als organisatie er altijd positief tegenover om jou in dienst te nemen.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder