Valk Exclusief I Hotel Leeuwarden Ben jij de sprankelende persoonlijkheid die onze gasten laat stralen ?
Wat ga je bij ons leren/doen: Opnemen van bestellingen van gasten; op verzoek toelichting geven op de menu- en wijnkaart en het doorgeven van bestellingen aan de keuken; Onze gasten met een stralende glimlach verwelkomen; De gasten informeren over de fantastische gerechten op onze menukaart; Serveren van gerechten, klaarzetten van mise en place, inschenken van dranken. Afruimen en afvoeren van gebruikt serviesgoed, bestek etc. en gereedmaken van de tafel voor hergebruik; Verrichten van werkzaamheden als bijvullen van de voorraad dranken in de diverse koelingen, poleren van glazen; Verrichten van opruimwerkzaamheden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste gastgerichte leerling/stagiaire die: De opleiding hotelschool volgt of een vergelijkbare opleiding MBO/HBO; De Nederlandse & Engelse taal uitstekend beheerst; Wij zijn op zoek naar een stagiaire die al eerder werkzaam is geweest in een restaurant of hotel in de F&B; Flexibel, gastvrij, teamplayer is en weet van aanpakken.
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij jou: Een mooie stagevergoeding; Voor € 75,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels; Hiernaast bieden wij diverse opleidingen en trainingen aan voor een ieder zijn persoonlijke ontwikkeling; Mooi-meegenomen-extra’s: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering, personeelsuitjes en elk jaar een personeelsfeest. Gratis parkeren in het hotel. Voldoe je aan de functie-eisen, heb je er geen bezwaar tegen om in de avonduren en weekenden te werken stuur dan snel je sollicitatiebrief met CV. Wellicht word jij binnenkort onze nieuwe stagiaire!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten