Valk Exclusief I Hotel Leeuwarden
Jouw doel is om elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. Samen met je collega’s bied je onze gasten een fantastische ervaring in het restaurant, de bar, brasserie, tijdens een grote partij of in een van onze zalen. Geen dag is hetzelfde! Wat je zoal doet: + Gasten verwelkomen en begeleiden + Opnemen en invoeren van bestellingen + Gasten de menu- en wijnkaart toelichten + Tafels uitruimen en indekken + Voorraden aanvullen + Schoonmaken en -houden van het restaurant en omliggende ruimten
Naar wie zijn wij op zoek?
Jij bent onze collega’s als: + Je een echte sfeermaker bent + Je graag je handjes laat wapperen + Je een 'geen-dag-hetzelfde baan' wilt + Je, je collega’s je familie wilt noemen + In het weekend en met de feestdagen werken voor jou perfect is
Wat biedt het bedrijf?
Alles is mogelijk, als je maar wilt. En wij willen jou! Dus wij bieden: + Flexibel rooster en werktijden + De mogelijkheid om heel veel te leren + Voor € 75,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels + Mooi-meegenomen-extra’s: korting op je sport abonnement, korting op je zorgverzekering, personeelsuitjes en elk jaar een personeelsfeest.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken