Bagels & Beans Stationweg Leiden
Bagels&Beans is een dag zaak die koffie, bagels en nog meer lekkers serveert. Ondertussen is het een succesvolle franchiseformule met ruim 80 vestigingen door heel Nederland, maar het begon allemaal met 1 vestiging in Amsterdam in 1996. Bagels&Beans staat voor diverse eerlijke producten zoals fairtrade, biologisch en gelooft in samenwerkingen met transparante en kleine bedrijven. Iedereen is welkom bij Bagels&Beans, zelfs je lieve viervoeter wordt hier met open armen ontvangen. Je bent welkom voor een kop koffie, een gezellige lunch of om alleen maar te schuilen voor de regen. De vestiging op het Stationsplein zegt het eigenlijk al, de locatie van de vestiging zit op een steenworp afstand van Leiden centraal. Op ongeveer 50 meter loopafstand om precies te zijn. Dus makkelijk te bereiken met het ov. Bagels&Beans Stationsplein is buren van een ondergrondse fietsenstalling waar je makkelijk je fiets kan stallen. Kom je me de auto? De garage morspoort is het dichts bijgelegen.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf