Manager / ondernemer horeca

The Bishop Werken en Leren bij The Bishop

Bij The Bishop draait het om goed eten in een intieme setting, classic with a twist! Vanaf de bar en ook vanaf de vide op de eerste verdieping kijk je zo live mee hoe de gerechten worden klaargemaakt. Alles wordt à la minute gesneden, opgeklopt, fijngestampt en bereid. Als leerling gastheer/-vrouw zorg je vervolgens voor de finishing touch, door net dat stapje extra te zetten waardoor iedere gast zich thuis voelt! Je leert onder andere het ontvangen van gasten, het begeleiden en adviseren van gasten bij hun menu- en wijnkeuze en het uitserveren van dranken en gerechten. Maar het allerbelangrijkst is dat je leert wat jij er aan kunt doen om ervoor te zorgen dat onze gasten een topavond beleven en zich thuis voelen bij The Bishop.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het belangrijk dat je: - gastvrij en leergierig bent - inzet toont en een echte teamspeler bent! - flexibel inzetbaar, dit omdat je voornamelijk 's avonds en in het weekenden werkt. Maar het allerbelangrijkste is dat jij net dat stapje extra zet om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen.

Wat biedt het bedrijf?

- Wij bieden goede begeleiding in de praktijk, door elke dag een leermeester aanwezig te hebben. - Je krijgt voldoende ruimte en tijd voor het leren en oefenen van taken. - Uitdagend en flexibel werk in een informele werkomgeving. - Minimaal twee keer per leerjaar wordt er een leerlingen-dag georganiseerd waarin leerlingen een workshop of uitje buiten de organisatie krijgen, ten behoeve van hun leerproces. - Doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. - Eens per jaar een heel gaaf personeelsfeest! - Dikke fooien ;)

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder