Restaurant aan ut Water -
Je leert gerechten voorbereiden, borden opmaken en allerlei technieken waarmee je dit het beste kunt doen.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student is leergierig, toont inzet en heeft liefde voor het vak. Denkt graag mee en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden de student een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn of haar opleiding. Ook zorgen wij voor voldoende en deskundige begeleiding, gericht op de student. Daarnaast zijn er mogelijkheden om door te groeien.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder