Gespecialiseerd kok

Restaurant BuitenHuis B.V. Top leerbaan voor de aanstormende chef! Ambitie, creatief, gastvrij en gastronomisch!

Wil je in een nieuw, luxe restaurant op hoog niveau leren koken? We gebruiken voornamelijk ambachtelijke en verse producten. We koken modern frans met lokale producten. Het oog eet eerst, dus we de borden op zodat we alle zintuigen prikkelen. We vinden het fantastisch wanneer je eigen ideeën hebt.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Bereidt gerechten • Plant zijn werkzaamheden • Maakt mise en place • Past recepten aan • Bereidt gerechten en componenten • Werkt gerechten voor de uitgifte af • Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon • Verricht onderhoud aan keukeninventaris • Beheert keukenvoorraden • Bestelt benodigde producten • Ontvangt en controleert geleverde producten • Slaat geleverde producten op • Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Wat biedt het bedrijf?

Chefkok Bart Buitenhuis is onze eigenaar, ambitieuze Chef en leermeester die je super veel kan leren en je helpt om een keukentopper te worden. Verder maken we goede afspraken over vrije dagen en weekenden. Je bent bij ons niet ieder weekend en niet alle feestdagen aan het werk. We verdelen de diensten evenredig, zodat je tijd hebt voor je familie, vrienden/vriendinnen of je partner.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

lees verder