BROEI Amersfoort B.V. Fonkelnieuw 100% Plantbased restaurant in Amersfoort
De student maakt in de breedste zin deel uit van het keukenteam. Het betreft hier uitsluitend studenten van de Plantbased Chef opleiding. BROEI is een 100% Plantbased restaurant, waar nagenoeg alles zelf gemaakt wordt. Als student zal je alle verschillende bereidingen leren, maar ook meegenomen worden in het creatieve proces rondom het maken van een kaart. Aan het begin zal er voornamelijk aandacht besteed worden aan het maken van voorbereidingen van de dinerkaart en het draaien van het servies. Daarnaast besteden we uiteraard veel aandacht aan het schoonmaken en de hygiene regels. De werkzaamheden vinden vooral plaats in de middag en de avond.
Naar wie zijn wij op zoek?
BROEI is op zoek naar aanpakkers. Studenten die de handen uit de mouwen willen steken en pro-actief de werkdag in gaan. Creativiteit wordt zeer gewaardeerd.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een fijne werksfeer waarin veel geleerd kan worden. Na een korte periode van inwerken krijgt de student veel vrijheid en ook verantwoordelijkheden. Het restaurant is net geopend en biedt plaats aan ruim 200 gasten. De ideale plek om het vak te leren kennen.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan