Restaurant de Aubergerie Leren en werken in een gezellige keuken op niveau
De mise en place zetten en de service meedraaien. Daarnaast krijg je alle ruimte om gerechten te ontwikkelen, producten uitproberen die je misschien nog niet kent en natuurlijk een gezellige werksfeer.
Naar wie zijn wij op zoek?
Een persoon met een gemotiveerde houding. Wil graag dingen leren en is niet bang om input te geven. Laat jij zien dat je wil, dan krijg je de kans om te shinen!
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jouw een all-round werkmethode. Laat je zien dat je hier goed mee om kan gaan, dan krijg je steeds meer mogelijkheden in uitvoerende werkzaamheden.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
-
Behoort niet tot het takenpakket: P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
-
Behoort niet tot het takenpakket: P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder