Kok

Grand cafe restaurant de babbelaer Heb je zin om heel veel kleine gerechtjes te maken kom dan bij ons werken.

De werknemer zal eerst leren veel lunch te draaien op een functionele manier. Vervolgens ga je door naar de mise en place. Vervolgens leer je te werken in een keuken waar kleine gerechten en a la carte geserveerd wordt. Het belangrijkste bij ons is samenwerken. Ook dit zullen wij de leerling leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een werknemer moet veel plezier hebben in zijn werk. Wij leren die gene samenwerking binnen een leuk jong team. Het is ook belangrijk dat een leerling het in zich heeft om hard te werken.

Wat biedt het bedrijf?

We hebben een leuk gezellig jong team en er zijn kansen genoeg.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder