Zelfstandig werkend kok

Eetcafé 't Ruifje

Ons bedrijf Wij bieden onze gasten diverse mogelijkheden van lunch, borrel en diner tot feesten & partijen en buffetten. Ons gezellige Eetcafé biedt plaats aan meer dan 100 gasten en ook ons (pas gerenoveerde) ruime tuinterras is een geweldige ambiance om te vertoeven én te werken. Deze diversiteit biedt jou een uitdagende leerplek binnen een gezellig team. Wij bieden: • een leerplek met professionele begeleiding van één van onze leermeesters • leren in een enthousiast en gezellig team (+/- 15 personen) • een leerplek waarbij alle onderdelen van het vak behandeld worden • flexibele werktijden • een marktconform salaris • goede arbeidsvoorwaarden Functie-eisen • je volgt een BBL opleiding (bij voorkeur niveau 2 of 3) • je hebt passie voor horeca en gastvrijheid • je bent service- en gastgericht • je bent flexibel inzetbaar en bereid om in avonden, weekenden en op feestdagen te werken

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder