Zelfstandig werkend kok

Pleisterplaats Den Eikenboom B.V. Zelfstandig werkend kok niveau 3

Wat leuk dat je bij ons terecht bent gekomen via stagemarkt.nl. Ben jij een echte kok in opleiding en wil jij niks minder dan gasten blij maken met klassieke gerechten in een nieuw jasje? Als leerling kok van Den Eikenboom geef jij de gasten de ultieme beleving op een unieke locatie met verassende gerechten van mooie verse ingrediƫnten! Ben jij klaar voor deze uitdagende stage? We beginnen de dag met een kop koffie of thee (of iets anders mag ook) waarna we beginnen met de voorbereidingen. We maken bijna alles zelf dus je kan en mag alles leren, vind je het moeilijk dan helpen we jou bij je ontwikkelingen en begeleiden je naar een diploma.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken jou natuurlijk!!! Heb je een gezonde motivatie, die in een gezellig team wil werken en ook nog iets wil leren? Dan ben je bij Den Eikenboom op de juiste plaats.

Wat biedt het bedrijf?

Diverse werktijden in een mooi nieuw restaurant.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder