Meewerkend horeca ondernemer

Kompas Loosdrecht Restaurant Kompas in Loosdrecht is een jong, dynamisch en gezellig bedrijf.

Passie voor eten en drinken is het belangrijkste ingrediënt voor deze functie. Jij wordt enthousiast van mooie gerechten en wijnen met een ultieme smaakcombinaties. Samen met je collega’s creëer je een culinaire en verrassende beleving voor iedere gast. Restaurant Kompas in Loosdrecht biedt de student een leerbedrijf waar alle facetten van de horeca voorbij komen. We werken in een gezellig, hecht team waar iedereen gewaardeerd wordt in zijn of haar functie. Doorgroeimogelijkheden in het Kompas of in één van onze collega-bedrijven: restaurants Wilhelminapark, Maeve, Heimat of San Siro behoren tot de mogelijkheden

Naar wie zijn wij op zoek?

Passie voor eten en drinken is het belangrijkste ingrediënt voor deze functie. Jij wordt enthousiast van mooie wijnen en ultieme smaakcombinaties. Samen met je collega’s creëer je een culinaire en verrassende beleving voor iedere gast.

Wat biedt het bedrijf?

Kompas in Loosdrecht biedt de student een leerbedrijf waar alle facetten van de horeca voorbij komen. We werken in een gezellig, hecht team. Doorgroeimogelijkheden in het Kompas of in één van onze collega-bedrijven: restaurants Wilhelminapark, Maeve, Heimat of San Siro behoren tot de mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder