Zelfstandig werkend kok

NH Maastricht Stage Keuken

What are you going to do? In deze functie leer je alles wat nodig is voor een mooie carrière in de keuken. Je bereidt gerechten volgens recept, en indien nodig door à la minute kookactiviteiten. Hierbij let je op portionering en garnering volgens vastgelegde instructies met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkwijze en presentatie. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Kortom, een uitdagende plek om alles te leren over de keuken op een toplocatie, waar elke dag een nieuw avontuur is!

Naar wie zijn wij op zoek?

What's in it for us? Je hebt een passie voor eten en ingrediënten; Je werkt graag alleen maar ook in teamverband; Je hebt oog voor detail en bent gastgericht; Naast een fijne collega ben je flexibel qua werktijden en werkdruk en heb je een goede dosis stressbestendigheid; Streef je altijd naar zelfontplooiing en ben je altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen?

Wat biedt het bedrijf?

What’s in it for you? Een bruto stagevergoeding van € 750 per maand, altijd op tijd gestort; NH University: diverse opleidings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden; Nationale en internationale carrièremogelijkheden; Aanbrengbonus van € 500- bruto als jij een nieuwe collega aandraagt; Wereldwijd overnachten in de hotels van onze keten voor €36,- of €72,- euro per nacht en 30% korting in onze restaurants/bars; Kortingen tot 25% voor jouw friends & family; Kortingen bij allerlei (web) winkels; Blijf fit met ons Bedrijfsfitness-, Fiets- èn Sportplan; Een nieuwe familie.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder