Teaching Hotel Chateau Bethlehem | Hotel Management School Maastricht Leidinggevende keuken - BBL Traject
Wij bieden een stageplek met onderstaand takenpakket: • Functioneren als Keuken Supervisor • Maken van bestellingen en bijhouden voorraden • Begeleiden en coachen van eerstejaars studenten van HMSM in het kader van praktijkleren • Normaal voorkomende Keuken werkzaamheden • Onderhouden van de keuken, van werkomgeving tot HACCP • Meedenken over nieuwe gerechten • Calculeren van gerechten / berekenen food cost (d.m.v Horeko systeem)
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij verwachten van de kandidaat dat deze: • Een opleiding volgt als Leidinggevende Kok, niveau MBO 4 • Goede communicatieve vaardigheden bezit • Tenminste de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst • Kan samenwerken in teamverband • Stressbestendig is • Flexibel is o.a. in werktijden (dag/avond/weekend). • Relevante (hotel)ervaring heeft binnen de afdeling “Keuken”
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden de kandidaat: • Een positie waar je een grote mate van verantwoordelijkheid krijgt • Een kans om snel zelfstandig te werken • Een omgeving waar eigen initiatief en creativiteit aangemoedigd wordt • Een team van enthousiaste en gepassioneerde medewerkers • Professionele begeleiding door praktijkbegeleiders van de Hotel management School Maas-tricht
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken