Leidinggevende keuken

Teaching Hotel Chateau Bethlehem | Hotel Management School Maastricht Leidinggevende keuken - BBL Traject

Wij bieden een stageplek met onderstaand takenpakket: • Functioneren als Keuken Supervisor • Maken van bestellingen en bijhouden voorraden • Begeleiden en coachen van eerstejaars studenten van HMSM in het kader van praktijkleren • Normaal voorkomende Keuken werkzaamheden • Onderhouden van de keuken, van werkomgeving tot HACCP • Meedenken over nieuwe gerechten • Calculeren van gerechten / berekenen food cost (d.m.v Horeko systeem)

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten van de kandidaat dat deze: • Een opleiding volgt als Leidinggevende Kok, niveau MBO 4 • Goede communicatieve vaardigheden bezit • Tenminste de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst • Kan samenwerken in teamverband • Stressbestendig is • Flexibel is o.a. in werktijden (dag/avond/weekend). • Relevante (hotel)ervaring heeft binnen de afdeling “Keuken”

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden de kandidaat: • Een positie waar je een grote mate van verantwoordelijkheid krijgt • Een kans om snel zelfstandig te werken • Een omgeving waar eigen initiatief en creativiteit aangemoedigd wordt • Een team van enthousiaste en gepassioneerde medewerkers • Professionele begeleiding door praktijkbegeleiders van de Hotel management School Maas-tricht

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder