Twin Peaks Hospitality - Beaumont Hotel - Harry's Restaurant - Hotel The Dutch - Leidinggevende keuken restaurant Harry's Maastricht
Harry’s is een internationale brasserie in Wyck, Maastricht die zeven dagen per week geopend is voor lunch en diner. Wij serveren verse, seizoensgebonden en ongecompliceerde gerechten bereid met ingrediënten uit eigen tuin. Harry’s staat voor ongedwongen eten en drinken in een informele en dynamische setting. B1-K1 Bereidt gerechten B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden B1-K1-W2 Maakt mise en place B1-K1-W3 Past recepten aan B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris B1-K2 Beheert keukenvoorraden B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit P4-K1 Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten P4-K1-W3 Stelt de menukaar
Naar wie zijn wij op zoek?
van nature gastvrij een team-player pro-actief hebt inlevingsvermogen positief vriendelijk flexibel open-minded goed in luisteren beheerst de Engelse taal vindt het geen probleem om op feestdagen en in de weekenden te werken
Wat biedt het bedrijf?
4-daagse werkweek Toegang tot Fiscfree webshop (tot wel 40% korting) Leasefietsregeling Een voedzame en gezonde personeelsmaaltijd Doorgroei mogelijkheden Interne en externe opleidingen en cursussen 50% korting op het eten in onze restaurants voor 2 personen Vrienden en familie korting op overnachtingen in onze hotels Collectiviteitskorting op je zorgverzekering voor jou en je gezin
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan