Leidinggevende keuken

Valk Exclusief I Hotel Maastricht Stage in de keuken van Van der Valk Maastricht

Als stagiair(e) draai je mee in onze gloednieuwe keuken. Samen met je collega's bereid je zowel valkklassiekers als luxe gerechten. Hierbij zorg je voor een perfecte bereiding van het gerecht en als 'kers op de taart' voor een mooie afwerking. Werken in de keuken bij Hotel van der Valk betekent oprecht met je vak bezig zijn, ruimte voor creatieve ideeën en heel veel leuke collega’s!

Naar wie zijn wij op zoek?

Jouw recept: - Je wordt enthousiast van alles dat met eten te maken heeft; - Je hebt liefde voor het koksvak; - Je hebt oog voor detail; - Je bent iemand die niet bang is om de handjes te laten wapperen;

Wat biedt het bedrijf?

Werken bij van der Valk Maastricht betekent dat je er in één klap heel veel leuke collega’s bij krijgt! Het is een fijn team waarvan sommigen al jaren ervaring hebben en anderen pas net komen kijken. Samen voorbereiden, samen de klus klaren en samen achteraf nog een drankje drinken. Met de juiste attitude is doorgroeien binnen onze hotels in ieders bereik. Wat wij bieden: - Een leuke en leerzame stage binnen een jong en gezellig team; - Stagevergoeding; - Een stage met flexibele werktijden; - Gratis lunch of diner op elk gewerkte dag; - Gratis sporten en zwemmen in het hotel.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder