Zelfstandig werkend kok

Rumours eten & drinken Kom leren & werken bij het leukste eetcafé van West-Friesland Leerling kok (BBL)

Wil jij aan de slag als zelfstandig werkend kok in het gezelligste eetcafé van Medemblik? Ben je dol op koken en wil je samen met een leuk en dynamisch team onze gasten een mooie avond verzorgen? Ter uitbreiding van ons gezellige team zijn we op zoek naar een leerling kok/ zelfstandig werkend kok. Jij gaat ervoor zorgen dat de gasten een te gek bezoek hebben aan Rumours doordat je de allerlekkerste gerechten weet voor te schotelen. Je weet goed met stress om te gaan en je hebt oog voor detail. Verder heb je een grote passie voor de horeca en ben je dol op alles wat met de keuken te maken heeft. Als kok krijg je veel flexibiliteit tussen dag- of avonddiensten, verder ben je in het weekend en op feestdagen beschikbaar indien nodig. Eetcafé Rumours is al langer dan 25 jaar het mooiste en gezelligste bruine eetcafé in het bruisende centrum van Medemblik. Gezelligheid staat hier voorop en bij binnenkomst word je al snel overladen door een warm en huiselijk gevoel.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ervaring is geen pre met de juiste dosis motivatie helpen we je graag op weg. Je bent leergierig & gemotiveerd en spontaan. Je kunt zelfstandig goed uit de voeten maar bent daarnaast ook een echte teamplayer!

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een gemotiveerd dynamisch en vooral heel gezellig team! Mocht je op je plek zijn zal er altijd ruimte zijn om bij ons te blijven & door te groeien!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder