Zelfstandig werkend kok

Café Restaurant Herberg De Herberg is een bedrijf dat een stabiele vaste drukte kent, met een dynamische team.

Voor de opleiding zelfstandig werkend kok, bieden wij in onze keuken het volledige pakket. Zo zal je mee helpen met de MEP, lunch en diner. Ook zal je volgens de haccp norm leren werken. Meedenken over nieuwe gerechten, inkoop, calculeren, delegeren en uitgifte, roosters maken etc.

Naar wie zijn wij op zoek?

Stressbestendig, enthousiast en een positieve houding.

Wat biedt het bedrijf?

Je kan doorgroeien tot leidinggevende met een fulltime vaste aanstelling, maar ook alles wat daar tussen zit is bespreekbaar.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder