Zelfstandig werkend kok

Café Restaurant Herberg De fissa is lit.

Afhankelijk van welke studie je volgt, kan je binnen De Herberg/Hotel Bruno kennismaken met alle aspecten van de horeca. Van zelfstandig werkend kok tot gastvrouw/heer hotel/restaurant. BOL en BBL. Bij De Herberg/Bruno begint de dag met schoonmaken en het inchecken van de gasten voor het hotel. In de keuken wordt vanaf 09:00 MEP gedraaid voor de lunch en diner, ook de taarten bakken wij zelf. Bestelling worden gecontroleerd en opgeruimd. (fifo) In het restaurant/op het terras worden de reserveringen beantwoord en de tafels klaargemaakt voor de lunch. Na de lunch worden de voorbereidingen getroffen voor het diner. Afhankelijk van je dienst dag/avond of overdiner, worden je taken bepaald. De Herberg/Bruno is een creatief bedrijf met ongeveer 40 werknemers. Binnen je wensen en stage opdrachten, bepalen we samen hoe je functie er uit gaat zien.

Naar wie zijn wij op zoek?

Dat kan je vast zelf ook verzinnen, de rest leren we je wel.

Wat biedt het bedrijf?

De Herberg is één van de drukste horecabedrijven van Middelburg en 7 dagen in de week geopend. Op elk vlak is er ruimte tot doorgroeien en inbrengen van ideeën of organiseren van evenementen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder