Zelfstandig werkend kok

Cityhotel Wood Kooktalent gezocht voor ons Restaurant The Green Room in Middelburg!

Aan de slag als leerling chef bij Cityhotel Wood's Restaurant The Green Room in Middelburg? Bij WOOD sta je altijd direct in contact met je gasten, want keuken & restaurant vormen samen een open setting waardoor er een echte huiskamersfeer ontstaat. In The Green Room is de hoofdrol voor de groenten, maar bij ieder groentegerecht hebben onze gasten de keuze uit een vlees- of vissuggestie van de chef. In de vroege ochtenduren (vanaf 06:00 uur) zijn we al druk bezig met het verzorgen van het ontbijt voor onze hotelgasten. Dit doen we in een luxe buffetvorm. Na het ontbijt beginnen we met de mise en place voor de avond en zijn we open vanaf 12:00 uur (dinsdag t/m zaterdag). Het ontbijt serveren we 7 dagen per week. Lunch serveren we op aanvraag voor groepen en vergaderingen die in het hotel plaatsvinden. Als leerling nemen we je mee op ontdekkingsreis door alle facetten van onze keuken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Flexibele inzetbaarheid; je vindt het niet erg om in de weekenden, vakanties en op feestdagen te werken. Servicegerichte houding; je werkt tenslotte in een open werkomgeving waar contact met de gast geen uitzondering, maar de standaard is. Eigenschappen als stressbestendig en representatief zijn hierdoor extra belangrijk. Je kunt goed overzicht houden en wil graag leren. Een passie voor koken!

Wat biedt het bedrijf?

Jij op jouw beurt kunt rekenen op een uitdagende werkomgeving waarin jouw talenten tot hun recht komen. Ook zorgen we voor een fijne werksfeer. Die leer je natuurlijk pas echt kennen als je aan de slag gaat… maar denk alvast aan een hecht team, gezonde personeelsmaaltijden, leidinggevenden die voor jouw ideeën openstaan, en flexibiliteit waar dat nodig is. Tevens bieden we de mogelijkheid om door te stromen in de organisatie met uitzicht op een vaste baan in ons keukenteam.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder