Kok

Café Restaurant Herberg Leuker gaat het niet worden.

De student zal meedraaien in de keuken, beginnende aan de koude kant lunch en diner. Ook zal de student meehelpen met de MEP, zoals daar zijn (bakken van taarten, trekken van soepen en sauzen, snijden van groenten, vlees en vis. Overige onderdelen zijn hygiene, haccp wetgeving en het onderhouden van materialen en keukengerei.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiasme en leergierigheid

Wat biedt het bedrijf?

Kans op een vaste baan en doorgroeimogelijkheden. Ook mogelijkheid om mee te draaien met bediening of hotel.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder