Greenwoods Middelburg We zoeken een enthousiaste teamspeler voor de bediening die graag met mensen omgaat in een informele omgeving
Als student bij Greenwoods krijg je de kans om in een levendige omgeving direct in het centrum van de stad aan de slag te gaan. Hier leer je niet alleen hoe je gasten hartelijk ontvangt en hun bestellingen opneemt, maar ook hoe je zorgt voor een uitmuntende service. Je duikt in de dynamische wereld van de horeca, waar je leert een terras te beheren en helpt bij de bereiding van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Deze ervaring is perfect om je communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid te verbeteren, en elke dag brengt nieuwe en spannende uitdagingen. Het is de ideale plek om waardevolle werkervaring op te doen in een gezellige en ontspannen sfeer.
Naar wie zijn wij op zoek?
We zoeken een enthousiaste teamspeler die graag met mensen omgaat. Flexibiliteit en goede samenwerkingsvaardigheden zijn essentieel, want elke dag is anders. Ervaring is geen vereiste, maar een positieve en leergierige instelling wel. Als je op zoek bent naar een gezellige werkomgeving waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen, dan pas je perfect in ons team!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers