HUP Stage bediening met duty taken: daag jezelf uit, daar maken we hier een sport van!
Functie inhoud We zoeken een sterspeler die inzetbaar is voor al onze horecagelegenheden. En we zoeken niet zo maar iemand. Je vindt het leuk om achter de bar, in het restaurant of in de vergaderzalen te werken. Daarnaast pak je diverse duty taken op. We horen je denken, wát moet ik doen? Tijdens jouw duty dienst zie je toe op de veiligheid van iedereen binnen HUP en behandelt eventuele klachten. Ook ben je verantwoordelijk voor alle operationele zaken in het hotel gedurende je dienst. We leggen het in een gesprek graag nader aan je uit. Geen dag hetzelfde bij HUP! Je deinst niet terug om eens een gezellig praatje te maken met onze gasten en sportleden en informeert hen graag over de diverse mogelijkheden bij HUP. Daarnaast ben je initiatiefrijk en weet ook zelfstandig aan het werk te gaan. Je haalt plezier uit het verwennen van gasten en sportleden en sta je hen altijd met een grote glimlach te woord.
Naar wie zijn wij op zoek?
Heb jij het volgende in je sporttas? - Je bent representatief, flexibel en stressbestendig - Je bent pro-actief en denkt in oplossingen - Je beheerst de Nederlandse taal goed en basis Engels - Ervaring in de horeca (of je bent bezig aan een horeca-gerelateerde opleiding) is een pré - Inzicht in de (wettelijke) voorschriften op het gebied van veiligheid en (sociale) hygiëne is een pré - Bereidheid om minimaal één dag in het weekend te werken (we streven naar 1 vrije dag in het weekend (afhankelijk van drukte en personeelsbezetting)
Wat biedt het bedrijf?
- Werken in een energieke omgeving met leuke collega’s en een prettige werksfeer - Flexibele werktijden - Hoge mate van zelfstandigheid - Voldoende ruimte voor jouw enthousiasme en ideeën - Stagevergoeding - Uitzicht op een dienstverband na je stage - Diverse personeelskortingen, o.a.; personeelswebwinkel met flinke korting op ca. 350.000 artikelen, 80% korting op HUP sport.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat