Meewerkend horeca ondernemer

Catering service van Grunsven Enthousiaste leerlingen zijn altijd welkom!

Catering-service van Grunsven is een middelgrote partycateraar met ruim 25 jaar ervaring. We werken i.o.v. zowel bedrijven als particulieren. Daarnaast beschikken we over een traiteurwinkel waar dagvers bereide maaltijden worden verkocht. Je gaat werken in een ambachtelijk bedrijf met werktijden overdag (ook in het weekend). Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de partycatering/horeca? Ben je gemotiveerd en enthousiast over de grote diversiteit aan werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bel voor meer informatie 040-2260432 of mail naar info@cateringvangrunsven.nl

Naar wie zijn wij op zoek?

Passie voor de horeca en gastvrijheid zijn vanzelfsprekende eigenschappen. Verder is flexibiliteit en goed in teamverband kunnen werken ook zeer belangrijk.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een veelzijdige leerplaats met kans op een vaste aanstelling binnen een hecht team

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder