D'n Kleine Dommel
FUNCTIEOMSCHRIJVING Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van alle bedieningsmedewerkers en je hebt een directe samenwerking met de Chef-kok. Ook zoeken wij iemand die naast de dagelijkse werkzaamheden aankomt met doorgronde verbeteringen in het bedrijf en extra klandizie gaat creëren d.m.v. marketingtools. Commercieel inzicht is een must. Tevens ben je verantwoordelijk voor het personeelsroosters en de bestellingen. Wij bieden je een werkomgeving in een jong team en een plezierige werksfeer. Salaris is passend bij de functie en ervaring. FUNCTIE-EISEN – Gemotiveerd, leidinggevende kwaliteiten, commercieel en gastgericht – Flexibele inzetbaarheid (voornamelijk avond, weekend en feestdagen) – Sociaalvaardig, servicegericht, attent en betrokken bij zowel gast als de organisatie.
Naar wie zijn wij op zoek?
FUNCTIEOMSCHRIJVING Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van alle bedieningsmedewerkers en je hebt een directe samenwerking met de Chef-kok. Ook zoeken wij iemand die naast de dagelijkse werkzaamheden aankomt met doorgronde verbeteringen in het bedrijf en extra klandizie gaat creëren d.m.v. marketingtools. Commercieel inzicht is een must. Tevens ben je verantwoordelijk voor het personeelsroosters en de bestellingen. Wij bieden je een werkomgeving in een jong team en een plezierige werksfeer. Salaris is passend bij de functie en ervaring. FUNCTIE-EISEN – Gemotiveerd, leidinggevende kwaliteiten, commercieel en gastgericht – Flexibele inzetbaarheid (voornamelijk avond, weekend en feestdagen) – Sociaalvaardig, servicegericht, attent en betrokken bij zowel gast als de organisatie.
Wat biedt het bedrijf?
ONS RESTAURANT Heeft u wat te vieren? Dan is familierestaurant d’n kleine dommel aan de Collseweg in Nuenen een perfecte locatie. Eigenaars Remko Sanders en Jordy Dooms hebben sinds mei 2014 een prachtige zaak neergezet. Wat begon als een gezellig pannenkoekenrestaurant in een prachtig karakteristiek pand is in korte tijd uitgegroeid tot de tweede huiskamer van veel vaste gasten uit Nuenen, Geldrop, Eindhoven en Helmond. De filosofie ‘Eten, drinken en spelen’ vormt nog steeds de rode draad. Die vertaalt zich in een ongedwongen sfeer waarbij iedereen zich snel thuis voelt. Kunnen we binnenkort ook u als gast begroeten?
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan