Meewerkend horeca ondernemer

Bavaria Brouwerijcafé "Word de horecaondernemer van morgen – Jouw stage bij Bavaria"

Tijdens je stage bij het Bavaria Brouwerijcafé ga je: • Het reilen en zeilen van de horeca ontdekken – Jij kijkt mee en krijgt de kans om de bedrijfsvoering van dichtbij te leren, van inkoop tot personeelsplanning. • Leiden en coördineren – Je stuurt verschillende afdelingen aan, coördineert de teams en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt – ook tijdens de drukste momenten. • Gastbeleving naar een hoger niveau tillen – Jij zorgt ervoor dat gasten niet alleen lekker eten, maar ook een onvergetelijke ervaring hebben. • Beslissingen nemen die het verschil maken – Je hebt de kans om mee te denken over strategieën, marketing en alles wat een horecaonderneming sterker maakt. • Het horeca- en teammanagement onder de knie krijgen – Van personeelsbegeleiding tot het oplossen van last-minute issues, jij leert hoe je het grote plaatje beheert.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een stagiair die ambitie heeft en klaar is voor een verantwoordelijke rol. Iemand die: • Leiderschap toont – Jij hebt de drive om een team aan te sturen en altijd het overzicht te bewaren. • Commercieel inzicht heeft – Jij denkt mee over hoe we het horeca-aanbod kunnen verbeteren en gasten kunnen verrassen. • Proactief en oplossingsgericht is – Jij wacht niet af, maar komt met ideeën en acties om dingen te verbeteren. • Een echte teamspeler is – Jij snapt dat succes in de horeca altijd een teamprestatie is en motiveert je collega’s om het beste uit zichzelf te halen. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen, maar we zoeken vooral iemand die wil groeien in het managen van een horecagelegenheid!

Wat biedt het bedrijf?

• Een leerplek waar jij echt verantwoordelijkheid krijgt – Jij werkt niet alleen mee, maar krijgt de kans om leiding te geven en zelfstandig taken te coördineren. • Begeleiding door ervaren horeca-professionals – Wij helpen je om je managementvaardigheden verder te ontwikkelen. • Ruimte om je ideeën te delen en door te groeien – Jij hebt de kans om mee te denken over verbeteringen en zelfs veranderingen in het bedrijf. • Een dynamische werkomgeving – Waar geen dag hetzelfde is en je altijd iets nieuws leert over horeca en ondernemen. • Een kijkje in de keuken van horecaondernemen – Je leert wat het betekent om een horecagelegenheid te runnen en welke strategische keuzes nodig zijn voor succes.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder