Meewerkend horeca ondernemer

Bavaria Brouwerijcafé

Tijdens een stage bij het Bavaria Brouwerijcafé ga je: - Onze bierfamilie coachen en begeleiden; - De voorraad beheren en controleren; - Bierproeverijen organiseren; - Verbeterpunten aandragen; - Kennis maken met de Brabantse gezelligheid.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een stagiair met de volgende kwaliteiten: - Leerbierig; - Organisatietalent; - Initiatiefnemer; - Gaat flexibel om met de wens van de gast.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons is geen enkele stagedag hetzelfde! We leggen graag zowel particuliere als zakelijke gasten in de watten, beschikken over een drietal multifunctionele zalen, verzorgen naast Food & Beverage ook bierspellen en faciliteren ook evenementen op locatie. Daarnaast mag je met een van onze tourguides ook op pad naar de Bavaria Brouwerij om kennis te maken met de Bavaria Brouwerijtour. Tot slot leren we je graag meer over ons breed bierassortiment. Kortom je wordt onderdeel van onze bierfamilie!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder