Manager / ondernemer horeca

Eethuis de Diepen VOF

Voorbereidingen - Verzorgen van mise en place, zoals dekken/klaarmaken van tafels (feesten, partijen) - Assisteren bij de opbouw van ruimtes (feesten en partijen) - Tafels op orde houden - Restaurant opgeruimd en schoon Bediening/ keuken - Ontvangen en placeren van gasten - Opnemen van bestellingen en geven van informatie - Klaarmaken van dranken/ gerechten - Doorvoeren van bestellingen - Serveren van gerechten, dranken - Gasttevredenheid (benadering, omgang) - Naleving hygiënevoorschriften (handen wassen) (aansturen ander personeel) Kassa en verantwoordingswerkzaamheden - Controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen geld - Opmaken van rekening en afrekenen met gasten - Aannemen/noteren van tafelreserveringen Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden - Op- en afruimen na afloop; - Opruimen/schoonmaken van restaurant en werkruimte (restaurant, bar, koffiemachine, keuken)

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is vooral belangrijk dat je leergierig bent en inzet toont. Als je dit laat zien kunnen we je veel leren en de passie voor de horeca laten zien.

Wat biedt het bedrijf?

- Gezellige collega's - Een goede basis - Veilige werkplek - Kans op vaste aanstelling

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder