Meewerkend horeca ondernemer

't Draaiboompje Kom je stage doen in een verdraaid leuk team!!!

Hoe organiseer je een feest? Welke aspecten komen er kijken bij het managen van een partij? Welke gerechten moeten er volgens jou op de kaart? Dit kan allemaal geleerd en geregeld worden bij `t Draaiboompje. Ligt jouw passie bij het verzorgen van een gezellige partij of het serveren van een feestelijke maaltijd.... alles is mogelijk. We zijn een bedrijf met een eetcafé, zaal en cateringservice, dus veelzijdiger kan het bijna niet en is er heel veel om te leren. Ben je gastvrij en spreekt dit je aan, dan zien we je graag een keertje op gesprek komen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij sociaal en creatief met doorzettingsvermogen? Dan hebben wij de perfecte stageplaats voor jou!

Wat biedt het bedrijf?

Hopelijk heb je het goed naar je zin en wil je hier blijven werken. Een contract behoort zeker tot de mogelijkheid.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder