Meewerkend horeca ondernemer

bij Wout

Je gaat werken als leidinggevende in de bediening. Je bent voornamelijk bezig met de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden; van het opnemen van de bestellingen en drankjes serveren tot maken van de rekening en het afscheid nemen van de gast. Je bent verantwoordelijk voor een passende sfeer, afgestemd op onze bedrijfsformule en gastvrijheidsconcept. Ons gezamenlijk doel is om jouw binnen het bedrijf als leidinggevende in te zetten. Je stuurt het team aan. Je krijgt alle tijd om je opdrachten voor school uit te voeren en er aan te werken. We werken binnen ons bedrijf met verschillende diensten: 09:00 tot 17:00, 11:30/12:00 tot circa 21:00 of 17:00/18:00 tot sluit. (dit zullen we in een gesprek toelichten). Je bent altijd een weekend dag vrij, dus ook in de vakanties en op feestdagen! We hebben een jong dynamisch team. Je gaat samenwerken met 4 vakkrachten en circa 10 parttimers.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een enthousiaste, creatieve leerling. Ook iemand die sociaal is, dus goed in een groep kan werken. Je collega's zijn erg belangrijk in je (sociale) ontwikkeling. We zoeken iemand met leidinggevende kwaliteiten. Een doorzetter die van aanpakken houdt.

Wat biedt het bedrijf?

Per 2 maanden wordt de fooi uitgedeeld, deze wordt verrekend naar je gewerkte (stage) uren. Lunch / diner krijg je van ons. Na het werk worden er uiteraard after work borrels genuttigd!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder