Groot Speijck Horeca Kom jij overdag werken & leren in het Oisterwijkse bos?
Midden in de bossen in Oisterwijk vind je Groot Speijck. Samen met onze buren van Natuurmonumenten zorgen we ervoor dat gastvrijheid en natuurbeleving centraal staan. Onze gasten zijn er vaak echt een dag op uit. Dat merk je vooral aan de sfeer die er hangt: ongedwongen en spontaan. Je leermeester en de rest van het team helpt je graag op weg en voor vragen kun je natuurlijk altijd bij hen terecht! Je werkt bij ons in een nieuw gebouwd pand, voorzien van alle gemakken en techniek van een professioneel horecabedrijf anno nu! De leermeester heeft zelf de opleiding meewerkend horecaondernemer gevolgd en is naast leermeester ook examinator voor de opleiding. Ben jij de gemotiveerde aanpakker die het niet erg vindt om meters te maken en tegelijkertijd mensen met een glimlach te helpen? Kom langs voor een gesprek!
Naar wie zijn wij op zoek?
Gemotiveerd en leergierig!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf