Kookpunt Oisterwijk Vof Meewerkend horeca ondernemer
Je gaat mee naar de opdrachtgever, beluistert hen en stelt goede vragen. Je ziet de locatie en neemt deze in je op. Je denkt met ons mee over het thema, de styling, soort gerechten en alle andere praktische zaken voor deze opdracht. Je maakt een voorstel met een kostenbegroting om de opdracht binnen te halen. Tijdens het event zelf ben je medeverantwoordelijk voor de op- en afbouw en het hele reilen en zeilen van het event zelf. Je wilt je gasten over de top in de watten leggen. Je maakt ook een soort van draaiboek voor events met alle zaken waar je bij eventcatering mee te maken krijgt.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent een echt mensen-mens. Je bruist van de ideeën als je bijv. een thema hoort en stelt de gast altijd voorop. Je bent heel creatief en praktisch ingesteld. Oog voor detail is uiteraard een must in deze business. Je bent ook een echte aanpakker.
Wat biedt het bedrijf?
Je staat bij ons met je voeten in de klei. Maar daar leer je ontzettend veel van. Juist omdat we een klein team zijn, mag je veel doen. Je mag mee naar de opdrachtgever, voorstellen maken enz.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf