Zelfstandig werkend kok

Herberg Restaurant Het Zwaantje Ben jij op zoek naar een mooi leerbedrijf? Natuurlijk 't Zwaantje!

wij op zoek naar een gedreven leerling kok Wil je binnen alle afdelingen van een horecabedrijf iets leren. Wil je werken in een bedrijf dat serieus met leerlingen omgaat. Ben je zelf flexibel, sociaal, verzorgd en leergierig, dan ben jij onze collega.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wil jij een drukke lunch draaien, mooie a la carte gerechten maken en partijen meegeven? 't Zwaantje is de plek voor jou om dit te leren. Wij bieden jou alle kansen.

Wat biedt het bedrijf?

Gemotiveerd en leergierig zijn.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder