Manager / ondernemer horeca

Hotel Restaurant Het Rechthuis Muiderberg B.V.

Focus ligt op operationele bedrijfsvoering in bediening en frontoffice, afstemmen van operationele zaken binnen de teams, bewaken en uitdragen van interne procedures en externe regelgeving binnen de vastgestelde kaders, vervaardigen van periodieke overzichten en rapportages, meedenken met marketing plannen, door kleinschaligheid is functie flexibel in te vullen en heel divers.

Naar wie zijn wij op zoek?

Flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden zijn een pre, makkelijk kunnen schakelen in Engels en Duitse taal is handig. Wij zijn een internationaal georiƫnteerde organisatie. Bij ons kun je een moderne vreemde taal spreken, krijg je inzicht in onze internationale contacten en krijg je te maken met de cultuurverschillen. We willen een stabiel hecht team om ons heen verzamelen zodat we allemaal een prettige basis hebben om goed werk te kunnen verrichten. Een flexibele, open werkhouding met respect voor elkaar en de omgeving is daarom echt een pre.

Wat biedt het bedrijf?

Ons gastvrije en vriendelijke personeel zorgen er in een hecht team voor dat ons streven volledig tot zijn recht komt. Het respect voor de omgeving en elkaar vertaalt zich in veel gezellige en tevreden gasten die we met heel veel plezier regelmatig terug mogen ontvangen. We bieden onze gasten waar ze voor komen; gastvrijheid in een fijne omgeving. Bij positief resultaat na de opleiding is het wenselijk om jou een goede baan aan te kunnen bieden binnen ons team.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder