Kok

The Wine House Westland B.V.

Als stagiair(e) kok bij The Wine House ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteit bereiding van onze unieke gerechten. Je zorgt voor een goede mise en place en bent medeverantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse werkzaamheden, het ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en de schoonmaak. Je bent creatief ingesteld en stressbestendig, maar bovenal een echte teamplayer!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder