Meewerkend horeca ondernemer

Fresh Festival Food B.V. Stage plek kok (evenementen en festivals)

Organisatie omschrijving: Ben jij opzoek naar een hele gave stageplek waarbij je op de grootste festivals (bijv. Music on & Soenda) kan komen te werken als kok, kijk dan naar onderstaande vacature als event horeca kok (stagiair). Het bedrijf: Fresh Festival Food is gespecialiseerd in het verzorgen van lunch en diner voor de medewerkers die op de evenementen werken. Dit doen wij door heel Nederland! Wij werken met een team van 10 tot 15 personen waarbij we de organisaties van de evenementen ontzorgen door de catering van hun personeel uit handen te nemen. De keukens worden opgebouwd op het event waarna de gehele gerechten ter plekke worden bereid.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Communicatief sterk - Behulpzaam - Flexibiliteit - Doorzettingsvermogen

Wat biedt het bedrijf?

- Een jong gedreven team - Fijne werksfeer - Leuke vrijdagmiddag borrels en uitjes - Lachen en werken in dezelfde tijd

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder