Buiten bij de Sluis Ben je op zoek naar een fijne, inspirerende stageplek? Dan ben je bij de Sluis aan het juiste adres.
Meelopen en meekijken, neemt reserveringen aan, ontvangt gasten, adviseert gasten en neemt bestellingen op. Serveert bestellingen en ruimt af. Onderhoudt de sfeer. Rekent af en neemt afscheid. Werkt met de kassa. Controleert de voorraad. Ontvangt en controleert bestellingen. Pakt de bestelling uit en slaat deze op. Voert voorbereidende werkzaamheden uit zoals, pouleren, schoonmaken ect. Dagindeling kan zijn: openen, opzetten terras, uitprinten reserveringen, crew lunch, servies draaien, voorbereidingen groepen, groep hosten, crew diner, bardienst, telefoon aannnemen. We werken net verschillende diensten: 10:00 - 17:00 12:00 - 21:00 17:00 - sluit Je gaat meedraaien met al deze diensten.
Naar wie zijn wij op zoek?
Degene die het best bij ons past is: enthousiast, heeft een aanpak mentaliteit, is gedreven, no-nonsense, goed met computer,communicatief sterk en heeft humor.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden je: een leuk en hecht team, een inspirerende werkomgeving, leuke leerplek, kans om fouten te maken, vaste aanstelling, stage vergoeding.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf