Meewerkend horeca ondernemer

Muller&Co Nieuwerkerk aan den IJssel Ontwikkel je kennis en vaardigheden, maar ontwikkel bovenal jezelf bij Muller&Co

Je loopt mee met de dagelijkse activiteiten binnen ons bedrijf. We passen de stage aan de opleiding en de persoon aan. Welke leerdoelen je hebt en welke taken je moet uitvoeren, bepalen we samen voor aanvang van de stage.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het gezicht van het bedrijf ben jij en daarmee dus verantwoordelijk voor het totaalplaatje. Leidinggeven doe jij op unieke wijze en daardoor gaat je team graag met je mee. Je gasten kun je keer op keer verrassen en je weet wat ze gelukkig maakt. Maar je weet bovenal dat je alleen blije gasten kunt krijgen als je aan een blij team hebt gebouwd. • Eigenaarschap is jou gewoon • Je verrast je gasten, maar ook je team • Je voelt je verantwoordelijk • Jouw team volgt je, zonder te hoeven duwen • Communicatief ben je sterk • Jij bent trots op je team

Wat biedt het bedrijf?

Wij hebben diverse leermeesters in ons team die je graag op weg helpen en de kneepjes van het vak leren. Ze hebben jaren ervaring in zowel de bediening als in de keuken dus waar je passie ook ligt, ons team zorgt dat die volledig tot uiting kan komen. Doorgroeimogelijkheden zijn er door de diversiteit binnen onze horecagroep meer dan genoeg. Wij zijn er dan ook trots op dat veel van onze stagiaires bij ons werkzaam blijven na het afronden van hun stage.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder