Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Muller Co Ontwikkel je kennis en vaardigheden, maar bovenal ontwikkel jezelf bij Muller&Co

Je loopt mee met de dagelijkse activiteiten binnen ons bedrijf. We passen de stage aan de opleiding en de persoon aan. Welke leerdoelen je hebt en welke taken je moet uitvoeren, bepalen we samen voor aanvang van de stage.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent je gasten altijd een stapje voor. Willen iemand wijn, sta jij al klaar met de fles. Heeft iemand een hond, daar ben jij daar met een bakje water. Is er wat te vieren, ontkurk jij vast de bubbels. Niemand komt wat te kort en op jou manier weet jij je gasten keer op keer te verrassen. • Jij voelt je snel op je gemak bij een ander • Jij jongleert al je taken tegelijkertijd • Hard werken ziet er bij jou moeiteloos uit • Je interesseert je in een ander • Je mist geen enkel detail • Je collega’s geven je energie • Het vergroten van je kennis maakt jou gelukkig

Wat biedt het bedrijf?

Naast Muller&Co Nieuwerkerk aan den IJssel hebben wij een tweede locatie in Berkel en Rodenrijs. Daarnaast zijn er diverse horecazaken in het centrum van Rotterdam die bij onze groep horen. Doorgroeimogelijkheden genoeg na je stage dus. We hebben diverse leermeesters in ons team die je graag op weg helpen en de kneepjes van het vak leren. Ze hebben jaren ervaring in zowel de bediening als in de keuken, dus waar je passie ook ligt ons team zorgt dat die volledig tot uiting kan komen. We zijn er trots op dat veel van onze stagiaires binnen onze groep werkzaam blijven na het afronden van hun stage.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder