Kok

Valk Exclusief I Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Leerling Kok

Functieomschrijving Jouw nieuwe collega’s staan te trappelen om jou de kneepjes van het vak te leren! Het leuke aan leerling zijn bij Van der Valk is dat je werk heel verschillend zal zijn. Onze hotels hebben niet alleen een restaurant, ze hebben een groot restaurant en vaak ook een buffetrestaurant. Met jouw talenten ga je de koks ondersteunen met de voorbereidingen en bereidingen van gerechten. Einde van je dienst? Dan zorg je er samen met je collega’s voor dat je werkplek weer spik en span is. Tijdens je stage bij ons hotel kan je verwachten dat je zowel zelfstandig als in teamverband gaat werken. Wij willen je alles leren, als jij ook wilt natuurlijk! Van de HACCP-regels tot het zelfstandig bereiden van een perfect gebakken tournedos… Bedrijfsomschrijving In de modernste keukens met de nieuwste apparatuur werk je samen met gemiddeld 25 koks. Onze a la carte restaurants hebben 250+ zitplaatsen en vaak ook een live cooking restaurant met gemiddeld plek voor zo’n 400 gasten.

Naar wie zijn wij op zoek?

+ Je bent een smaakmaker + Gastvrijheid, focus en doorpakken klinken jou als muziek in de oren + Je bent iemand die niet bang is om de handjes flink te laten wapperen + Je hebt teamgevoel, ook in de weekenden en op feestdagen leg je samen met je collega’s de gasten in de watten

Wat biedt het bedrijf?

lles is mogelijk, als je maar wilt. En wij willen jou! Dus wij bieden: + Geld! + 25 vakantiedagen als je fulltime komt werken + Opleidingsmogelijkheden + Flexibele werktijden en geregeld een weekend vrij + Voor € 65,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels + Mooi-meegenomen-extra’s: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering, personeelsuitjes en elk jaar een personeelsfeest.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder