Leidinggevende keuken

MANNA | Blue Een echte leidinggevende in de keuken worden? Dat leer je bij MANNA!

MANNA en Blue zijn op zoek naar leerlingen voor in de keuken. Afhankelijk van je opleiding ga je als leerling aan de slag. Je leert veel en werkt meteen mee in het keukenteam, je leert ook je leidinggevende kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken leerlingen en stagiairs die zin hebben om echt iets te leren in de horeca. Iemand die hard wil werken, en daar ook de vruchten van wil plukken. Dus wel serieus aan de slag, maar ook een goede beloning en veel extra’s en een fijn team dat jou helpt en waar je veel mee kunt lachen. Je bent enthousiast, gemotiveerd en sociaal vaardig. MANNA en Blue staan bekend om hun gastvrijheid en uitstekende service. We vragen van jou dus ook dat je je werk op een gastvrije, vriendelijke en professionele manier uitvoert. Je bent ingeschreven als leerling bij een horecaopleiding en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. De werktijden zijn wisselend. We vinden het vooral belangrijk dat je collegiaal, flexibel, gemotiveerd en een teamplayer bent.

Wat biedt het bedrijf?

Een afwisselende leerplek in een ambitieuze en vrolijke organisatie met een enthousiast team. Je kan werken in onze brasserie met de echte klassieke brasseriegerechten of in ons restaurant; fine dining met de nadruk op vis. Het bruto maandloon is afhankelijk van je leeftijd en opleidingsniveau. Ook hebben wij een uitgebreid pakket met prettige extra’s.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder