Leidinggevende bediening

MANNA | Blue Op zoek naar een leerzame en gezellige stageplek? Dan zit je bij ons goed!

Afhankelijk van je opleiding ga je als leerling aan de slag. Je leert veel en werkt meteen mee in het keuken- of bedieningsteam.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken leerlingen en stagiairs die zin hebben om echt iets te leren in de horeca. Iemand die hard wil werken, en daar ook de vruchten van wil plukken. Dus wel serieus aan de slag, maar ook een goede beloning en veel extra’s en een fijn team dat jou helpt en waar je veel mee kunt lachen. Je bent enthousiast, gemotiveerd en sociaal vaardig. MANNA en Blue staan bekend om hun gastvrijheid en uitstekende service. We vragen van jou dus ook dat je je werk op een gastvrije, vriendelijke en professionele manier uitvoert. Je bent ingeschreven als leerling bij een horecaopleiding en bent voldoende uren per week beschikbaar om ons team te komen versterken. De werktijden zijn wisselend. We vinden het vooral belangrijk dat je collegiaal, flexibel, gemotiveerd en een teamplayer bent.

Wat biedt het bedrijf?

Een afwisselende leerplek in een ambitieuze en vrolijke organisatie met een enthousiast team. Het bruto maandloon is afhankelijk van je leeftijd en opleidingsniveau. Ook hebben wij een uitgebreid pakket met prettige extra’s.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder