Meewerkend horeca ondernemer

Olivier nijmegen Enthousiaste horeca tijger gezocht die graag wil leren (over wijn)

De student werkt mee als allround bediening. Hij/zij leert nieuwe kennis over wijn en hoe dit over te brengen naar gasten. Daarnaast leert hij/zij ook hoe onze keuken werkt. We werken als klein en hecht team samen, hebben avonden samen voor teambuilding en zijn bereidt elkaar te helpen. Hij/zij leert veel kennis over wijnen, het serveren van wijnen (en andere dranken), het maken van cocktails en op de juiste manier omgaan met gasten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een enthousiaste, flexibele student die graag meer kennis krijgt over het horeca vak, met name over wijnen. Een student die werkt met een hecht team en in de buurt van Nijmegen woont.

Wat biedt het bedrijf?

het leerbedrijf leert je nieuwe kennis over wijn, het serveren ervan en de juiste benadering naar gasten.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder