De Pannekoekenbakker Gastheer/-vrouw, Kok, Leidinggevende bediening, Manager/bedrijfsleider fastservice, Manager/ondernem
Wat ga je doen? • Je coördineert de dagelijkse operationele werkzaamheden • Je draagt zorg voor een soepele samenwerking tussen keuken en bediening • Je helpt de medewerkers en coacht, motiveert en begeleidt het team op de werkvloer • Je ziet toe op de juiste naleving van de voorschriften (o.a. HACCP en huisregels) • Je opent en sluit geregeld de zaak Bij alles wat je doet zoek je naar verbeteringen en ben je iemand die op zoek is naar nieuwe wegen om resultaten te verbeteren.
Naar wie zijn wij op zoek?
• Gedreven • Initiatief nemend • Je kunt doelgericht werken • Je kunt kwaliteitsgericht denken en werken en houd de details in de gaten • Overtuigingskracht en discipline • Resultaatgericht • Kwaliteitsgericht • Representatief • Enthousiast •
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij: • Een afwisselende functie in een jong, enthousiast team • Zeer gunstige horeca werktijden • Een dienstverband van 32 - 38 uur • Je hebt vaste werkdagen in een rooster dat ruim op tijd wordt opengesteld, zodat je zelf invloed hebt op de planning • Je ontvangt een salaris conform horeca CAO en overeenkomstig met de functie • Bij de Pannekoekenbakker zijn wij ondernemend. Er zit toekomst in je functie met ruimte voor groei en ontwikkeling. Hiervoor zijn wij bereidt om mee te werken aan bijscholing of het volgen van cursussen
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf